mandag den 7. september 2015

Weekendtur !

Hej venner!

I denne weekend har vi været på en meget oplevelsesrig tur rundt i noget af Namibia sammen med de andre studerene.
Efter en lidt for sen og virkelig sjov aften på karaoke bar drog vi fredag morgen kl.04 afsted mod Sossusvlei! Køreturen varede omkring 7 timer, hvilket føltes som en evighed... Befolkningstætheden i landet er meget lav, så vi mødte stort set ingen mennesker på vores 7 timers rejse... meget underligt..alene i verden!
Endelig ankom vi til en slags teltplads/campingplads som lå midt ude i ørkenen. Der var super stille og fredfyldt. Her slog vi vores telte op og kørte derefter ud til nogle store sanddynger for at se den smukke solnedgang. OMG... Det var virkelig noget der satte kondien på prøve!
Derefter lavede vi bål i campen sammen med de andre og vores søde ven Wayne. Vækkeuret blev sat tidligt (kl.04.30) dagen efter, da vi også skulle se solopgangen.

Lørdag blev der pakket sammen og vi tog afsted mod Swakopmund, som er en by ved kysten. Denne køretur tog ca. 5 timer... puha vores kroppe var godt ømme.
Vi boede i Kentons forældres beach house, men på grund af det kolde hav, var der ikke meget sol. Det meste af tiden var det overskydet og ret koldt..
Søndag var vi ude at køre på ATV'er ude i nogle kæmpe sanddynger.. det var mega fedt og heldigvis var solen med os den dag.
Vores sidste dag stod på lækker wellness på et smukt spa hotel. Det bestod af ryg, skuldre og nakke massage og pedicure! Arrh

Nu er vi endelig kommet hjem og vi glæder os til at sove! Imorgen står dagen på søde børn og storvask af vores MEGET beskidte tøj.... Føj

Over and out



 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar