søndag den 20. september 2015

Forfærdelig onsdag sluttede meget godt alligevel !

Vi har nu haft vores hidtil værste oplevelse i Namibia.....

Onsdag morgen stod vi tidligt op og vi glædede os til at lave mad til børnene. Kenton satte os af hos Monica i Katutura med alle madvarerne. Der fandt vi så ud af, at vi havde glemt vores kamera... flot... Så ingen billeder denne gang.

Vi begyndte på maden i hendes køkken, men pludselig så vi en taxa der kørte over en hund lidt længere oppe af vejen. Taxaen kørte bare videre og efterfølgende begyndte hunden bare at hyle.... Vi var fuldstændig i chok og den stakkels hund lå bare ude i vejkanten og skreg :(
Monicas datter gik så ned og hentede den og det viste sig at det kun var en hvalp...årh nej.. Den hyllede konstant og vi kunne se at den havde brækket begge bagben og der var blod på jorden. Det var så forfærdeligt !!
Der var ikke rigtig nogen der gjorde noget, det virkede som om, at det var normalt bare at lade den ligge.
MEN det var simpelthen ikke en mulighed, så vi blev ved med at presse på og sige at enden skulle den slås ihjel med det samme eller også skulle der ringes til en dyrlæge (og vi ville gerne betale regningen) !
Det endte så med at Monica ringede til en akut dyrlæge der kom og hentede den. Puha sikke en oplevelse.... Vi var totalt ude af den, men madlavningen skulle genoptages, selvom vores tanker var et helt andet sted.

Da vi havde lavet maden bragte vi det med ud til Home of Good Hope. Alle børnene spiste rup og stup. De elskede vores danske udgave af kylling i karry fyldt med masser af lækre grøntsager og kokosmælk. Det var en stor succes, så Monica besluttede sig for, at vi næste gang også skulle lave mad til de mindre børn (1-3 år). Vi er rigtig glade for, at de tog så godt imod vores mad, og vi glæder os til næste gang :-)

What a day....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar